Idag – 6:30-18:00
Måndag 6:30-18:00Tisdag 6:30-18:00Onsdag 6:30-18:00Torsdag 6:30-18:00Fredag 6:30-18:00Lördag 8:00-14:00

Om oss

Historia

Byggvaruhuset Simolin har varit en del av kulturen och affärslivet i Borgå sen år 1854 och är ett av de äldsta företagen i Borgå . Från början var Simolin ett varuhus i Gamla stan i Borgå, men har sen juni 1999 verkat i Hornhattula som en järnhandel.
Numera är Simolin ett familjeföretag som hör till Rautanet-kedjan.

Om oss

Vi har ett mycket brett sortiment både för dig som ska bygga och inreda och dig som ska renovera. Hos oss hittar du allt du behöver då du bygger, vi levererar material till allt från husgrunden till taket. För dig som renoverar har vi ett brett urval vägg- och golvmaterial. Till vårt urval hör också ɅINɅ-kök och Laattapistes sortiment

Vare sig ditt projekt är stort eller litet kan du hitta allt du behöver hos oss. Det vi inte har i vårt lager skaffar vi gärna fram och priserna är alltid konkurrenskraftiga. Som vår kund kan du öppna ett kundkonto och samtidigt erhålla rabatterade priser.

På vår gård går det smidigt att parkera och att lasta och personalen utomhus hjälper gärna till. Du kan också hyra ett släp eller beställa hemtransport av varorna.

Simolin står för service och vi är stolta över att kunna erbjuda personlig och yrkeskunnig kundbetjäning på svenska. Vi har en personal på ca 25 personer och vår omsättning var år 2021 9,5 miljoner.

Välkommen till företaget med lokal prägel!

 

Se våra kampanjerbjudanden

Läs mer om Simolins varierande kampanjerbjudanden. Fynda och spara reda pengar. Du kan beställa produkterna hem till dig eller hämta dem från vår affär i Hornhattula.

Erbjudandena gäller endast en begränsad tid, så var snabb!

Rautanets erbjudandekatalog

Bläddra i Rautanets nyaste erbjudandekatalog. I katalogen finns de nyaste erbjudandena och säsongens bästa produkter till förmånligt pris. Läs närmare och kom och gör dina inköp hos Simolin eller Ratuanets andra affärer. Rautanet-kedjan har nästan 50 affärer runt om i Finland.

Öppna ett konto och spara pengar

Öppna ett konto hos Simolin eller Rautanet, så får du rabatt på dina inköp. Via Rautanet-kontot kan du även ansöka om 30–60 dagars räntefri och avgiftsfri betalningstid. Vi erbjuder konto både för företagskunder och privatkunder.

Det går enkelt och är avgiftsfritt att öppna ett konto.

Vår yrkeskunniga personal står till ditt förfogande!

På Simolin betjänas du av ett yrkeskunnigt team på 25 personer. Vi tror på personlig service. Vår erfarna personal hjälper dig med allt du behöver för att kunna bygga, renovera och inreda.
Oavsett om du planerar en större eller mindre renovering erbjuder vi sakkunnig service med ett stort hjärta. Vi betjänar smidigt på båda inhemska språken.