Tänään – 6:30-18:00
Maanantai 6:30-18:00Tiistai 6:30-18:00Keskiviikko 6:30-18:00Torstai 6:30-18:00Perjantai 6:30-18:00Lauantai 8:00-14:00

Palvelut

Tutustu palveluihimme

Simolinilta saat kaiken, mitä tarvitset remontoimiseen, sisustamiseen ja rakentamiseen. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi tarjoamme palveluja, jotka helpottavat arkea ja asiointia: suunnitteluapua, peräkärryn ja puhallusvillakoneen vuokrausta, sahausta ja rahoitusta.
Käänny rohkeasti puoleemme, autamme sinua mielellämme!

Sahauspalvelu

Millaista puutavaraa saisi olla? Ammattilaisemme sahaavat puutavarasi millintarkasti haluamiisi mittoihin. Meiltä onnistuvat myös pyöreät muodot.

Kuljetuspalvelu

Toimitamme ostoksesi turvallisesti kotiovellesi tai rakennustyömaalle sovittuna ajankohtana. Autamme tarvittaessa myös tuotteiden keräämisessä, pakkaamisessa ja kuorman purkamisessa.

Peräkärryn vuokraus

Onko autossa ahdasta? Vuokraa meiltä peräkärry edullisesti. Peräkärryllä kuljetat ostokset omaa autoa suttaamatta.

Puhallusvillakoneen vuokraus

Puhallusvillakoneellamme omatoiminenkin lämpöeristäminen sujuu nopeasti ja kätevästi. Toimitamme tarvittaessa koneen ja villat kotiovellesi tai rakennustyömaallesi.

Rahoituspalvelu

Haluatko maksaa laskulla tai pienemmissä erissä? Hae rahoitusta. Voit tehdä hakemuksen sähköisesti, paikan päällä tai älypuhelimella. Saat jopa 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Katso kampanjatarjouksemme

Tutustu Simolinin vaihtuviin kampanjatarjouksiin. Tee löytöjä ja säästä selvää rahaa. Voit tilata tuotteet kotiovellesi tai noutaa ne myymälästämme Hornhattulasta. 

Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi ripeästi!

Rautanetin tarjouskuvasto

Selaa Rautanetin uusinta tarjouskuvastoa. Kuvastosta löydät ajankohtaisimmat alennukset ja sesongin parhaat tuotteet huokeaan hintaan. Tutustu ja tule ostoksille Simoliniin tai Rautanetin muihin myymälöihin. Rautanet-ketjun myymälöitä on lähes 50 ympäri Suomen.

Avaa tili ja säästä rahaa

Avaa tili Simolinilla ja saat alennusta ostoksistasi. Tilit on tarkoitettu sekä yritysasiakkaille että yksityisasiakkaille. 

Tilin avaaminen on maksutonta ja helppoa.

Ammattilais­tiimimme palveluk­sessasi!

Simolinilla sinua palvelee 25 ammattilaisen tiimi. Me uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan. Kokenut henkilökuntamme auttaa kaikessa, mikä liittyy talon rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen.
Oli suunnitelmissasi pienempi tai isompi remontti, saat asiantuntevaa palvelua suurella sydämellä. Palvelemme sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä.