Rahoituspalvelu

Haluatko maksaa laskulla tai pienemmissä erissä? Hae rahoitusta. Voit tehdä hakemuksen sähköisesti, paikan päällä tai älypuhelimella. Saat jopa 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Edut

  • Jatkuvakäyttöinen tililuotto
  • Kortiton rahoitusratkaisu
  • 30-60pv korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Jopa 12kk korotonta maksuaikaa
  • Ei avaus- tai vuosimaksua
  • Käy myös uusintaostoihin ilman uutta luottopäätöstä

Tili

Max. limiitti: 6000 €

Lasku Maskuvaihtoehdot
30-60 pv 12 kk 24 kk 48 kk
Vuosikorko 0% 0% 12,90% 19,90%
Käsittely­maksu / kk 0 € 3,90 € 3,90 € 3,90 €

Katso kampanjatarjouksemme

Tutustu Simolinin vaihtuviin kampanjatarjouksiin. Tee löytöjä ja säästä selvää rahaa. Voit tilata tuotteet kotiovellesi tai noutaa ne myymälästämme Hornhattulasta. 

Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi ripeästi!

Rautanetin tarjouskuvasto

Selaa Rautanetin uusinta tarjouskuvastoa. Kuvastosta löydät ajankohtaisimmat alennukset ja sesongin parhaat tuotteet huokeaan hintaan. Tutustu ja tule ostoksille Simoliniin tai Rautanetin muihin myymälöihin. Rautanet-ketjun myymälöitä on lähes 50 ympäri Suomen.

Avaa tili ja säästä rahaa

Avaa tili Simolinilla ja saat alennusta ostoksistasi. Tilit on tarkoitettu sekä yritysasiakkaille että yksityisasiakkaille. 

Tilin avaaminen on maksutonta ja helppoa.

Ammattilais­tiimimme palveluk­sessasi!

Simolinilla sinua palvelee 25 ammattilaisen tiimi. Me uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan. Kokenut henkilökuntamme auttaa kaikessa, mikä liittyy talon rakentamiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen.
Oli suunnitelmissasi pienempi tai isompi remontti, saat asiantuntevaa palvelua suurella sydämellä. Palvelemme sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä.