Simolin Oy-Ab  •  Simolinintie 3, 06100 Porvoo

Aukioloajat: Ma-Pe 7-18 ja La 8-14, Laattapiste ja Keittiöt Ma 7-16,Ti-Pe 7-17.30, La 8-14, 

Yhteystiedot

Osoite

Simolin Oy-Ab
Simolinintie 3
06100 Porvoo

 

Puh: 0424 66191
Email: myynti@simolin.fi

 

Aukioloajat
Maanantai-Perjantai 7.00-18.00
Lauantai 8.00-14.00

 

Laattapiste ja Keittiöt
Maanantai 7.00-16.00
Tiistai-Perjantai 7.00-17.30
Lauantai 8.00-14.00

 

Henkilökunnan tarkemmat yhteystiedot.

 

Seuraa meitä myös Facebookissa!

 

Seuraa meitä myös Instagramissa!

 

 

RAUTANET-TILI - OSAMAKSULLA JOUSTAVUUTTA REMONTIN MAKSUUN

RAUTANET-TILILLÄ SAAT OSTOKSILLESI RAHOITUSLUPAUKSEN JA JOUSTAVUUTTA REMONTIN MAKSUUN.

  • Avaa Rautanet-tili painamalla hakemuslinkkiä tästä tai lähetä SMS viesti numeroon 18311/Rautanet. Luottosopimuksen voit allekirjoittaa sähköisesti TUPAS varmennetta käyttäen.
  • Halutessasi henkilökuntamme avaa sinulle tilin myymälässämme ostosten yhteydessä.
  • Avattu Rautanet-tili on luottolupaus, jonka turvin voit tehdä ostoksia ennalta sovittuun luottorajaan saakka ja tiedät samalla, että rahoitus on kunnossa.
  • Kun olet tehnyt ostoksen, veloitetaan tiliäsi ja saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa ostohetkestä alkaen aina ensi kuun loppuun saakka, jolloin ostolasku erääntyy.
  • Laskun erääntyessä voit maksaa koko laskun summan pois, tai valita esim. 12 kk:n korottoman ja kuluttoman erämaksuohjelman. Voit luonnollisesti valita myös jonkin muun sinulle parhaiten sopivan ohjelman. Tutustu maksuohjelmiin ja kuukausieriin tästä.
  • Ensimmäisen maksuerän maksaminen käynnistää automattisesti valitsemasi erämaksuohjelman.
  • Lisäostoksia voit suorittaa vaivattomasti esittämällä myymälässä vain henkilöllisyystodistuksen.

Kuukausittaiset summat sisältävät lyhennyksen sekä mahdollisen koron. Mahdolliset käsittelymaksut sekä tilimaksu lisätään valitsemanne maksuvaihtoehdon mukaisesti. Alle 100 euron kuukausiostoksille voidaan valita ainoastaan yhden (1) tai kolmen (3) kuukauden maksuvaihtoehto. Katso lisätietoja luottotiliehdoista. Vähimmäiskuukausierä on tällä hetkellä 15 euroa.

 

*Korko on tällä hetkellä 3kk:n Euribor (viitekorko) lisättynä 21 prosenttiyksiköllä (marginaali) ja käyttäen 360päivää jakajana. Esimerkissä käytetty korko on 22,00%. ** Lisätään jokaiseen valittuun maksusuunnitelmaan.

 

***Esimerkki pohjautuu kuun 15 päivänä tehtyyn ostokseen ja laskelma tehty 30.4.2014. Esimerkki edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin maksuaikana. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on laskettu KKV:n ohjesääntöjen mukaisesti.

 

****Pyöristys tehty ylöspäin yhden desimaalin tarkkuudella. Kuukausi maksuvaihtoehdon valinnan jälkeen osamaksuerään lisätään mahdollinen tilimaksu. Tilimaksu on laskettu mukaan luoton kustannuksiin ja maksettavaan kokonaismäärään. 

© Rauta- ja Rakennustarvikekaupan Kauppakumppanit ry  |  Palvelun toteutus: JPmedia