Tänään – 8:00-14:00
Maanantai 7:00-18:00Tiistai 7:00-18:00Keskiviikko 7:00-18:00Torstai 7:00-18:00Perjantai 7:00-18:00Lauantai 8:00-14:00

KATTOHUOPA Pintakermi PintaPolar 1x8M FireSmart liimattava

BMI ICOPAL

Väri: Hiilenharmaa

Pintatyyppi: Sirotepinta

269,00  / rll

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Tuotekuvaus

PintaPolar FireSmart (K-PS 170/4375) on kumibituminen itseliimautuva monikerroskatteiden pintakermi jolla voidaan toteuttaa esimerkiksi puurakenteisen parvekkeen vedeneristys. Kermi on vahvistettu kumibitumilla kyllästetyllä polyesteritukikerroksella (170 g/m²). Yläpuolelta kermi on päällystetty värillisellä sirotteella ja alapuolella on liimapinta, jossa on poistettava suojamuovi.

FireSmart

BMI-konsernin tuotekehityksen yhtenä tavoitteena on kehittää tuotteita ja menetelmiä, jotka parantavat vedeneristystöiden paloturvallisuutta.

FireSmart-konseptilla vastataan tähän tähän tarpeeseen. Konseptiin kuuluu tuotteita, jotka voidaan asentaa ilman perinteisessä asennustavassa käytettävää hitsausliekkiä sekä FireSmart-hitsauslaitteet, joilla kermien asentaminen onnistuu ilman avotulta.

FireSmart-hitsauslaitteessa on palokammio, jonka sisällä kaasu ja ilma palavat ja laitteesta poistuu vain kuumaa poistokaasua. Poistokaasu lämmittää kermin hitsauspinnan samalla tavalla kuin perinteinen nestekaasupolttimen liekki, mutta koska poistuva kaasu on hapetonta, liekkiä ei synny ja palon riski alenee siten selvästi.

Tekniset tiedot

Lisätiedot

Paino 35 kg
Koko

Katso kampanjatarjouksemme

Tutustu Simolinin vaihtuviin kampanjatarjouksiin. Tee löytöjä ja säästä selvää rahaa. Voit tilata tuotteet kotiovellesi tai noutaa ne myymälästämme Hornhattulasta. 

Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi ripeästi!

Rautanetin tarjouskuvasto

Selaa Rautanetin uusinta tarjouskuvastoa. Kuvastosta löydät ajankohtaisimmat alennukset ja sesongin parhaat tuotteet huokeaan hintaan. Tutustu ja tule ostoksille Simoliniin tai Rautanetin muihin myymälöihin. Rautanet-ketjun myymälöitä on lähes 50 ympäri Suomen.

Avaa tili ja säästä rahaa

Avaa tili Simolinilla ja saat alennusta ostoksistasi. Tilit on tarkoitettu sekä yritysasiakkaille että yksityisasiakkaille. 

Tilin avaaminen on maksutonta ja helppoa.