Tänään – 7:00-18:00
Maanantai 7:00-18:00Tiistai 7:00-18:00Keskiviikko 7:00-18:00Torstai 7:00-18:00Perjantai 7:00-18:00Lauantai 8:00-14:00
Ale!

VINYYLILATTIA RAW SPC WHITE OAK 6 MM KL34

Raw

Tyylikäs suurilankkuinen SPC-vinyylilattia integroidulla alusmateriaalilla. Vaalea kuosi säilyy muodissa aikaa uhmaten. Pakkauksessa on 2,139 m². Myydään täysin paketein.

28,90  / m²

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Tuotekuvaus

Kivikomposiittirunkoinen Raw-vinyyli on teknisesti laadukas lattiamateriaali. SPC (Stone Plastic Composite tai Stone Polymer Composite – molempia termejä käytetään) vinyylilattiassa on vedenpitävä runko. Vedenpitävä ominaisuus tekee lattiasta vakaamman ympäristöissä, joissa voi esiintyä kosteutta ja lämpötilojen vaihtelua, kuten keittiöissä ja eteistiloissa. Vaikka tuote on vedenpitävä, se ei kuitenkaan ole kosteuseste. Vinyylilattia tuntuu mukavalta jalan alla, se on materiaalina laminaattia lämpimämpi ja akustisesti hiljainen. Lankun pinnassa on miellyttävä kevyt puunsyy-kuviointi ja lankun reunojen mikroviisteet tuovat ulkonäköön aidon puulattian tunnelman. Pinta on kiiltoasteeltaan kauniin himmeä. Käyttöluokan 34 vinyylilattia soveltuu vaativaankin julkiseen käyttöön, mutta myös laatua arvostavalle kodinsisustajalle Raw-vinyylilattia on kestävä valinta. Raw-vinyyli on helppohoitoinen ja huoleton lattiamateriaali. Pinta on likaa hylkivä ja huoltoon kuuluu vain säännöllinen imurointi tai lakaisu, ja satunnainen pesu kostealla mopilla. Hoito-ohje: Lattian yleispuhdistukseen kannattaa käyttää lattianpesu- tai yleispuhdistusainetta, jonka pH on 6 – 8. Annostele pesuaine ohjeen mukaan. Pyyhi lattiaa materiaalin struktuurin mukaisesti. Pyyhkimiseen kannattaa käyttää mirokuituista liinaa. Vältä voimakasta hankaamista. Asentaminen on helppoa ja nopeaa lukkopontin ansiosta. Lankuissa on kiinteästi 1 mm vahvuinen alusmateriaali, joka nopeuttaa asennustyötä. Asennus ja muotoilu onnistuu vaivattomasti mattoveitsellä leikkaamalla eikä leikkuria tarvita. Laudan mitat 1518 x 235 x 6 mm. Pakkauksessa on 6 lautaa (2,139 m²). Tuote on ftalaatiton ja sillä on M1 sisäilmaluokitus. Paloluokka Bfl-s1. Käyttöluokka 34. Soveltuu lattialämmityksen kanssa (maks. 27 °C). EN ISO 10874.

Tekniset tiedot

Lisätiedot

Paino 9,82 kg
Mitat 151,8 × 23,5 × 0,6 cm

Katso kampanjatarjouksemme

Tutustu Simolinin vaihtuviin kampanjatarjouksiin. Tee löytöjä ja säästä selvää rahaa. Voit tilata tuotteet kotiovellesi tai noutaa ne myymälästämme Hornhattulasta. 

Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi ripeästi!

Rautanetin tarjouskuvasto

Selaa Rautanetin uusinta tarjouskuvastoa. Kuvastosta löydät ajankohtaisimmat alennukset ja sesongin parhaat tuotteet huokeaan hintaan. Tutustu ja tule ostoksille Simoliniin tai Rautanetin muihin myymälöihin. Rautanet-ketjun myymälöitä on lähes 50 ympäri Suomen.

Avaa tili ja säästä rahaa

Avaa tili Simolinilla ja saat alennusta ostoksistasi. Tilit on tarkoitettu sekä yritysasiakkaille että yksityisasiakkaille. 

Tilin avaaminen on maksutonta ja helppoa.